CONSTITUȚIA
REPUBLICII MOLDOVA
Contact

Președintele Nicolae Timofti a participat la o reuniune festivă la Serviciul de Informații și Securitate, care aniversează 23 de ani de existență

Președintele Republicii Moldova, Nicolae Timofti, a participat astăzi, 9 septembrie a.c., la o reuniune festivă la Serviciul de Informații și Securitate, care aniversează 23 de ani de existență.

Șeful statului i-a felicitat pe angajații SIS cu prilejul aniversării și le-a cerut să promoveze în continuare interesele de securitate națională și să respecte cu strictețe angajamentele care revin instituției.

Nicolae Timofti a vorbit despre necesitatea consolidării capabilităților specifice organelor de securitate, în scopul prevenirii și contracarării factorilor de risc și amenințărilor la adresa securității naționale.

Președintele a spus, de asemenea, că SIS are în prezent o contribuție importantă la menținerea în societate a unui climat de liniște, în pofida încercărilor unor forțe interne și externe de a destabiliza situația social-politică din țară.