CONSTITUȚIA
REPUBLICII MOLDOVA
Contact

Șefa statului, la întrevedere cu Președinta Comisiei Europene, Ursula von der Leyen: „Viitorul Moldovei este în Uniunea Europeană”

În ajunul summitului Comunității Politice Europene, Președinta Republicii Moldova, Maia Sandu, a avut o întrevedere cu Președinta Comisiei Europene, Ursula von der Leyen. Șefa statului a menționat că mâine este o zi importantă pentru Moldova și pentru prietenii și partenerii țării noastre.

„Astăzi țara noastră a mai făcut un pas spre construirea Moldovei europene acasă prin semnarea unui nou acord, care prevede scăderea tarifelor pentru serviciile de roaming începând cu 1 ianuarie 2024. Cetățenii moldoveni vor putea fi mai aproape de cei dragi și vor putea vorbi mai ieftin și mai des. Conectarea Moldovei cu Uniunea Europeană este tot mai strânsă și aduce beneficii concrete pentru oameni”, a spus șefa statului.

Președinta Maia Sandu a mai menționat: „Comisia Europeană ne va ajuta, în continuare, să depășim dificultățile, dar și să ne dezvoltăm sectorul de energie regenerabilă, fapt pentru care suntem profund recunoscători. Anume aceasta înseamnă parteneriatul cu Uniunea Europeană - îmbunătățirea vieții pentru cetățenii noștri. Vă mulțumim, dragi parteneri, că aveți încredere în Moldova. Viitorul Moldovei este în Uniunea Europeană”.