CONSTITUȚIA
REPUBLICII MOLDOVA
Contact

Președintele Republicii Moldova, Nicolae Timofti, a participat la Gala premiilor Federației Moldovenești de Fotbal

Președintele Republicii Moldova, Nicolae Timofti, a participat astăzi, 15 decembrie a.c., la Gala premiilor Federației Moldovenești de Fotbal, desfășurată la Teatrul Național de Operă și Balet din capitală.

Șeful statului a recunoscut că este un împătimit al sportului rege și a salutat victoriile obținute de  selecționata națională în preliminariile Campionatului mondial de fotbal din Brazilia din 2014. „Jocul prestat de echipa antrenată de Ion Caras ne dă speranța pentru viitor că selecționata Republicii Moldova poate accede în elita fotbalului mondial”, a afirmat Nicolae Timofti.

Președintele Republicii Moldova a spus că în cadrul întrevederilor pe care le-a avut cu Michel Platini, președintele UEFA, și Sepp Blatter, președintele FIFA, a primit asigurări din partea oficialilor că țara noastră va beneficia de asistența necesară pentru dezvoltarea fotbalului.

Nicolae Timofti a primit în dar de la președintele Federației Moldovenești de Fotbal, Pavel Cebanu, un tricou al echipei naționale inscripționat cu numele șefului statului.