CONSTITUȚIA
REPUBLICII MOLDOVA
Contact

Președintele Nicolae Timofti a participat la acţiunea „Un arbore pentru dăinuirea noastră” în cadrul Zilei Naţionale a Înverzirii Plaiului

Președintele Republicii Moldova, Nicolae Timofti, a participat astăzi, 26 octombrie a.c., la acţiunea „Un arbore pentru dăinuirea noastră” în cadrul Zilei Naţionale a Înverzirii Plaiului.

Preşedintele Timofti a plantat împreună cu echipa instituţiei prezidenţiale aproximativ 10 mii de stejari pe o suprafaţă de peste 1,5 ha în Parcul Naţional Orhei, recent fondat. „Moldova are pământuri frumoase şi bogate. Sperăm ca puieţii să se prindă bine şi să crească nişte stejari mari şi frumoşi”, a menţionat Nicolae Timofti.   

Şeful statului a remarcat că astfel de acţiuni sunt binevenite. „Aşa contribuim la restabilirea pădurilor noastre, care au fost tăiate fie planificat, fie ilegal”, este de părere Nicolae Timofti.  

Preşedintele Timofti a mai spus că îi sunt cunoscute toate muncile la pământ încă de pe când era copil. „Sunt om de la ţară, sunt legat de pământ. Îmi ajutam cu plăcere bunelul prin gospodărie. Cu mama am lucrat foarte mult la pământ”, a declarat Nicolae Timofti.