CONSTITUȚIA
REPUBLICII MOLDOVA
Contact

Comunicate de presă

Președinta Maia Sandu, la deschiderea Zilelor Diasporei 2022: „Moldova are nevoie de ajutorul, talentul, viziunea și experiența tuturor - și a celor de-acasă, și a celor plecați peste hotare”

Președintele Republicii Moldova, Maia Sandu, s-a întâlnit astăzi cu cetățenii din diasporă veniți acasă cu prilejul, Zilelor Diasporei 2022. „I-am salutat cu mult drag astăzi pe concetățenii noștri care participă la Zilele Diasporei 2022. Deși sunt stabiliți cu traiul peste hotare, ei nu uită de Moldova și se implică activ în dezvoltarea ei”.

Șefa statului a discutat, cu mai mulți rezidenți ai Zonei Economice Libere Bălți, despre situația mediului de afaceri și importanța creării locurilor de muncă

Președintele Republicii Moldova, Maia Sandu s-a întâlnit ieri cu câțiva agenți economici, rezidenți locali și internaționali ai Zonei Economice Libere Bălți. În cadrul discuției, au fost abordate problemele cu care se confruntă investitorii în țara noastră și soluțiile ce ne-ar ajuta să îmbunătățim situația mediului de afaceri.