CONSTITUȚIA
REPUBLICII MOLDOVA
Contact

Președintele Republicii Moldova a primit scrisorile de acreditare ale ambasadorului agreat al Republicii India în țara noastră

Președintele Republicii Moldova, Igor Dodon, a primit scrisorile de acreditare ale ambasadorului agreat al Republicii India în țara noastră, cu sediul la București, E.S. Thanglura Darlong.

Șeful statului i-a urat diplomatului succes în exercitarea mandatului în țara noastră. Totodată, Igor Dodon a exprimat interes pentru extinderea şi aprofundarea relaţiilor de cooperare cu Republica India în diverse domenii de interes reciproc.

De asemenea, Președintele țării a subliniat că, între Republica Moldova și Republica India există un potențial enorm de colaborare nevalorificat. Astfel, șeful statului a pledat pentru impulsionarea schimburilor comerciale între ambele state, în special, pentru sporirea exportului de produse moldoveneşti pe piaţa indiană.

În cadrul ceremoniei, Igor Dodon a reiterat necesitatea organizării schimbului de vizite de nivel înalt pentru avansarea calitativă a relației bilaterale.