CONSTITUȚIA
REPUBLICII MOLDOVA
Contact

Igor Dodon s-a familiarizat cu activitatea a două întreprinderi private din satul Coșnița

În cursul vizitei în raionul Dubăsari, Preşedintele ţării, Igor Dodon, s-a documentat cu activitatea întreprinderii private cu capital străin, ”Salt Confort” din satul Coșnița.

Compania produce saltele, inclusiv ortopedice, de diferite categorii de preț. Igor Dodon a salutat colectivul întreprinderii și a apreciat faptul că producătorul autohton propune mărfuri calitative, deschide locuri de muncă și contribuie la dezvoltarea economică a raionului.

De asemenea, şeful statului s-a familiarizat și cu activitatea întreprinderii SRL ELIT-AROM care este specializată în producerea de odorizante auto cu uleiuri esențiale. Este o afacere de familie a cuplului Olga și Oleg Vasilenco, inițiată în anul 2018. Deși sînt la început de cale, familia Vasilenco este intenționată să-și dezvolte afacerea atît pe piața din Republica Moldova, cît și peste hotare.

Şeful statului a fost bucuros să discute cu acest cuplu ambițios. Preşedintele le-a relatat că actuala guvernare întreprinde acțiuni conjugate în vederea susținerii producătorilor autohtoni.

Igor Dodon a reiterat că instituția prezidențială va susține în continuare întreprinderile mici și mijlocii, datorită cărora oamenii noștri nu părăsesc țara, iar economia națională primește un impuls esențial pentru dezvoltare.