Mesaj cu prilejul Zilei Internaționale a Copilului

Dragi concetățeni,

Cu prilejul Zilei internaționale a ocrotirii copilului, vin să felicit tânără generație a țării noastre, cea care în momentul de față crește pe făgașul fericirii, fiind însoțită de grija celor din jur, vise nelimitate de circumstanțe, de inocența și sinceritatea gândurilor pe care le poartă.

Așa cum copiii dintotdeauna au fost bucuria părinților și speranța acestora, la fel și pentru societate ei sunt comoara ce va făuri viitorul, purtând în sine valorile primite de la părinți și dascăli și dezvoltate în continuare spre prosperarea națiunii.

Responsabilitatea cea mai mare a maturilor constă în educarea și ocrotirea generației de mâine, crearea celor mai bune condiții ca ea să crească armonios, în sânul familiei, călăuzită spre realizarea aspirațiilor.

În această zi, adresez sincere urări de sănătate, fericire și prosperare copiilor de azi și celor care sălășluiesc în fiecare dintre noi. Să ne bucurăm și să savurăm plăcerea afecțiuni și grijii pentru ceea ce avem mai scump – copiii Republicii Moldova.

O vară veselă, colorată, plină de aventuri și emoții deosebite!