CONSTITUȚIA
REPUBLICII MOLDOVA
Contact

Comunicate de presă

Președinta Maia Sandu: „Corupția mare și finanțarea ilegală a partidelor politice din Republica Moldova poate fi, totuși, sancționată!”

Președinta Maia Sandu a salutat includerea mai multor persoane și entități din Republica Moldova pe lista de sancțiuni a Statelor Unite ale Americii. „Corupția mare și finanțarea ilegală a partidelor politice poate fi, totuși, sancționată! SUA au desemnat 21 de persoane și entități implicate în acte de corupție, care au adus prejudicii grave țării noastre și cetățenilor ei”, se arată în mesajul șefei statului.

Președinta Maia Sandu pledează pentru formarea unei generații de femei educate, independente economic și afirmate profesional, ca o soluție pentru combaterea violenței domestice

Președintele Republicii Moldova, Maia Sandu, a susținut azi, în deschiderea celei de-a doua Conferințe internaționale pentru prevenirea și combaterea violenței față de fete și femei și a violenței domestice, nevoia implicării mai active a familiilor și școlii în combaterea acestui fenomen.