CONSTITUȚIA
REPUBLICII MOLDOVA
Contact

Comunicate de presă

Președinta Maia Sandu, după ședința CSS: „Avem nevoie de eforturi coordonate atât din partea instituțiilor publice, cât și la nivelul fiecărui cetățean, pentru a nu recurge la deconectări de energie electrică”

„Republica Moldova se confruntă, în această perioadă, cu cea mai gravă criză energetică din istoria sa și felul în care vom trece de iarna care vine depinde de noi toți”, a declarat Președinta Maia Sandu în debutul ședinței Consiliului Suprem de Securitate (CSS), convocat luni seară pentru a discuta despre amenințările curente la adresa securității energetice.

Președinta Maia Sandu a discutat cu mai mulți studenți moldoveni, care își fac studiile în România

Președintele Republicii Moldova a cunoscut ieri un grup de studenți de la noi, care învață în România. În cadrul discuției, șefa statului și tinerii au vorbit despre motivele care i-au făcut să meargă la studii peste Prut, dar și despre acțiunile guvernării de a îmbunătăți calitatea învățământului superior din țară. Tinerii și-au exprimat recunoștința pentru șansa de a învăța la instituțiile din România, iar după absolvire, prin cunoștințele acumulate, ar vrea să contribuie, la dezvoltarea Republicii Moldova.